Коронавирус

Представитель «Таджик Эйр» в Петербурге скончался от коронавируса

Киёмиддин Саидов, который долгие годы работал в представительстве авиакомпании “Таджик Эйр” в российском городе Санкт-Петербург, скончался утром 3 декабря в возрасте 51 лет. По словам одного из близких, Саидов лечился от коронавируса и последние дни находился под аппаратам искусственной вентиляции легких (ИВЛ), но врачи не смогли спасти его жизнь.

Киёмиддин Саидов родился в 1969 году в селе Чукайша под городом Вахдат в 20 км к востоку от Душанбе. Он с 90-х годов жил и работал в России, в основном в Петербурге.

Авиакомпания “Таджик Эйр” в последнее время страдает от глубокого финансового кризиса. Авиакомпания перестала совершать полеты с начала 2019 года. Сейчас все ее полеты в Таджикистан и из Таджикистана выполняет ее основной конкурент – авиакомпания “Сомон Эйр”.

Nuriddin Davronov

 

Инна Лиллаҳи ва Инна Илайҳи Роҷиъун 🤲🏻🕋Ушёл из жизни добрый , веселый преданный сын Родины Акаи Киём который поддерживал много людей в частности молодежь спортсменов студентов и из других сфер людей . В Частности и меня он поддержал в трудный для меня момент . Спасибо за все вам Акаи Киём !!!!

Амониддин Қодирзода, ОРМОНҲОИ МИЛЛӢ

Ҷавонмарди беҳтарин дастгири муҳоҷирон Қиемиддин Саидов имруз соати 9-00 дунёро тарк намуданд.Худованд ҷоятро ҷаннат гардонад .Бародари гироми

https://www.facebook.com/groups/345434293005678/permalink/676668596548911

Nazar Mirzoda

Хамин субх дар шахри Санкт-Петербург биродари азизи ХАМАЙИ МО ТОЧИСТОНИЁН КИЁМИДДИН САЙИДОВ ба амри Худованд дунёйи фониро тарк карданд. Инсони хубу ба хамайи хамдиёрон солхойи тулони хизмату кумаки моли ва маънави мекарданд.Гамхори хама гарибкорон ва панохандайи оворагон буданд. Ба ахли хонадон ва биродарону дустонаш аз номи Чамъияти Точиёни шахри Санкт-Петербург тасаллият баён мекунем.

ХУДО КУЧОСТ?

Хам Масчиду,хам Киблаву,хам Каъба бахонаст,

Диккат бикуни нури Худо дар дили хонаст.

Дар Масчиду дар Каъба ба думболи чи хасти?

Аввал ту бибин,калби касро нашикасти?.

Ин гуна чаро дар паси икболи Худоем,

Хамсояйи мо гушнаву мо сер бихобем.

Дар хилъати мо розу муаммойи Худо чийст?

Инсон худаш ойинайи як Каъба магар нейст?

Бархезу каме Каъбайи омоли худат бош!

Чанге ба никобат бизану моли худат бош!

Тасвири Худо пушти хамин кухнаникоб аст,

Тазвири Худо возиху чашмони ту хоб аст,

Шояд ки буте дар васати зехни ману туст,

Бояд бути худ бо нами борони Худо шуст.

Гуйи ки Худо дар бадану дар танамон аст.

Наздиктар аз хуни раги гарданамон аст.

Похожие новости

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button